Ръководство за начинаещи брокери

Авторът  Константин Пандов е роден в град София. Учи в техникум по Електроника, по-късно завършва бизнес администрация. През 1992 г. създава заедно със свой близки агенция за недвижими имоти ЕППИ, която се занимава с посредничество при сделки с недвижими имоти. При формиране на свободния пазар за недвижими имоти в България, взима активно участие като съучредител на сдружение, издаване на вестник и разработване на компютърен продукт за обмен на данни между агенциите, преди навлизането на интернет.
През 2019 г. на агенция ЕППИ е присъдена награда за агенция на 2018 годината в категория малък и среден бизнес от imoti.net.
В края на 2018 г. авторът създава нов бранд – агенция „Софиянец“ https://sofianec.net/ – с амбициозната цел да направи верига от офиси, обслужващи различните райони на София и да повиши качеството на обслужване, и компетентноста на брокерите.
Ръководство за начинаещи брокери възникна съвсем спонтанно, първо като записки които служеха за обучаване на новите брокери постъпили в „ЕППИ“, а в последствие като самостоятелно книжно издание . В момента книгата е много популярна и се превърна в едно от най – добрите помагала на започващите да работят в бранша, тя е включена и в препоръчителната литература на Варненския свободен университет специалност Недвижими имоти.
Книгата е подходяща също така и за хора които искат да запознаят с начина по който функционира пазара за имоти в България.
Тя може да се закупи от автора на цена 25 лева.