+359 88 9533 333
София, бул. “Г. Тотлебен” 2, вх. Б
eppi@gbg.bg

За нас

Когато доброто желание не е достатъчно, идва ред на опита!

Агенция  ЕППИ е една от първите агенции за недвижими имоти в Р България работеща и днес. Създадена е в началото на 1993 г.  Занимава се с посредничество при покупко – продажба и наем на  жилищни, складови, търговски площи  и земя.  През годините на формиране на свободния пазар в България  участва активно като съучредител на едно от първите сдружения за имоти, издава вестник за имоти, в съдружие с няколко агенции създава първият действащ софтуерен продукт за обмен на информация между агенциите.  Стотици трудни казуси, от счетоводно, правно и техническо естество са разрешавани с помощта на консултанти от агенцията. Благодарение на това са реализирани успешни сделки.

За разлика от повечето големи агенции в фирмата текучеството е сведено до минимум.  За ЕППИ работят консултанти с огромен опит:

Ваня Кирилова – един от най-добрите специалисти по продажба на търговски обекти -работи за ЕППИ от 2004 г.

Алексей Асенов – един от най-добрите консултанти за покупко-продажба на парцели, участвал в реализацията на част от значимите сделки със земя. Консултант в областта на  недвижимите имоти от 2001 г. и работещ за ЕППИ от 2010 г.

Людмила Савова – консултант по всички видове сделки с имоти.  В областта на недвижимите имоти от 2005 г. като работи за ЕППИ от 2007 г.

Росен Дойков  – консултант по всички видове сделки с имоти и работи за ЕППИ от 2022 г.

Йорданка Василева – консултант по всички видове сделки с имоти. В областта на недвижимите имоти от 1993 г. и работещ за ЕППИ от 2022 г.

Константин Пандов – управител. Създава със свои близки агенция ЕППИ през 1993 г. Активно участва във формирането на пазара за недвижими имоти в България. Изключително богат опит в областта,  включващ разрешаването на сложни казуси. Константин Пандов е автор на множество публикации в пресата касаещи теми свързани с пазара на недвижими имоти. Автор е на книгата „Ръководство за начинаещи брокери“.

 

През 2020 г. агенцията стартира новия си проект, целящ да помогне на продавача да постигне по-добра цена за имота си, като предлага следните услуги, които се заплащат след реализиране на сделката:

  • Почистване на жилището.
  • Освежителен ремонт.
  • Боядисване на общи части.
  • Дизайнерски решения и аранжировка.

На агенцията е присъдена награда „Агенция на годината за 2018 г.” в категория малък и среден бизнес от Imoti.net

И да не забравяме: Имот се купува с благословия!