„Продайте директно без огледи“,

 „Ние ще купим вашият имот веднага“,

 „Директна оферта за вашият имот до 24 часа“.

 

Зад всички тези реклами за директно изкупуване, без огледи се крие една ниска цена. Вие ще получите оферта, но тя ще е значително по – ниска от пазарната цена.

 Към която и агенция да се обърнете, тя ще ви осигури клиент в рамките на една седмица на подобни условия. Агенциите използват този похват за да се сдобият с оферти, ние смятаме това за некоректна и заблуждаваща реклама, но за съжаление много продавачи се „хващат” на нея.

Ние смятаме, че работата на посредника е да осигури добра сделка за своя клиент, а не да продаде, а не да продаде имота на ниска цена.

След първоначалният оглед, ние съветваме нашите клиенти какво би помагнало да се постигне добра цена.

Често сме склонни да инвестираме в подобряване на състоянието на имота, общите части на сградата или нещо друго, което би улеснило продажбата.

Ежедневно се сблъскваме с имоти в много лош търговски вид. Над 80% от имотите, които се   предлагат не са подготвени за продажба. Това предизвиква у купувачите очакване за   значителен коментар на цената или директно ги отблъсква. Инвестицията в ремонт, освен  че е свързана с време, пари и нерви не винаги може да се изплати   при последващата продажба. Много често може да се постигне добър ефект с малко средства и усилия.

Ние предлага на своите клиенти услугата  „Подготовка на жилище за   продажба”. Тя  включва всички долуизброени дейности, като направените разходи   за това се  заплащат от собственика след реализиране на сделката.

Ето и някои съвети от нашата практика:  

1.Ако апартаментът е освободен от мебели, изглежда по-голям и просторен. Добро  впечатление прави, ако в жилището има аранжиран кът ;  

2.Почистете, проветрете и ароматизирайте;  Дори и неремонтираното жилище трябва да бъде почистено. Измийте прозорците и  жилището ще изглежда по – светло. Преди огледа проветрете. Един дискретен, ненатрапчив  ароматизантор ще създаде по- добра атмосфера.

3.Ако в жилището е обзаведено, то трябва да бъде подредено и всички лични вещи   отстранени;  

4.Ако в имота е починал някой, махнете всичко, което напомня за това.  

5.Ако е нобходимо направете освежаване на площадката пред апартамента, това няма да струва много, а ще помогне за продажбата. Лошите общи части предполагат лоши съседи.  

6.Отстранете течовете ако има такива, както и следи от стари течове. 

За повече информация и контакти може да ни намерите на телефон 0889533333, 029533333 и адрес бул. Генерал Тотлебен №2 Б